Casa > Exposició > Contingut

Elecció de les bosses d'escombraries estàndard

Dec 30, 2016

En primer lloc, l'elecció de bosses d'escombraries per complir amb el concepte de protecció del medi ambient.

En segon lloc, per seleccionar la càrrega, les escombraries bosses per encaixar amb capacitat de dues terceres parts, que no pot carregar massa, quan aquest tractament no és útil. Pot utilitzar bosses d'escombraries tancades automàtica, bosses d'escombraries serà capaços d'aconseguir un ús raonable d'espai, més escombraries, residus menys bosses d'escombraries.

En tercer lloc, el disseny de dos tipus de bosses d'escombraries, un és el fons pla, una és la base octogonal, disseny de plana inferior escombraries bosses de major capacitat, final octogonal de la força de càrrega.

Finalment, utilitza alta resistència pur PE material nou, en comparació amb bosses d'escombraries reciclades secundari més accés, més flexible i no es trenquen.

Finalment, per utilitzar fàcil tancar una bossa d'escombraries per tal que el procés és més convenient, si la bossa de les escombraries fàcils forats, treballadors de higiene per manejar seran dispersats arreu de la planta, no propici per a la protecció del medi ambient.