Paraula d'advertència peça envasament bossa d'impressió fortuït

Advertència paraula atzar impressió peça envasament borsa borsa de confecció envasos inclouen: classificació subordinat de cinturó de bossa de confecció envasos inclou samarreta embalatge cinturó...

Detalls del producte

Advertència paraula atzar impressió peça envasament bossa

Detalls d'embalatge

D'embalatge

300pcs o 1000pcs per rodar, amb una 3andquot; bàsic de paper al centre del rodet, cada rotlle embalat en un cartró exterior

Detalls de la Mostra

Exemple de cost

Unprinted mostres són lliures.
Per a mostres impreses, recopilarem costos plaques segons disseny impressió diferent, i això serà retornat a vostè una vegada confirmat PO.

Arxius d'obres d'art

Arxius en format PDF o AI

Temps de Mostra

7-10 diesBossa d'envasament de peça inclouen:
Peça envasament bossa cinturó subordinat classificació inclou samarreta, cinturó, cinturó d'embalatge de roba, roba interior embalatge cinturó, samarreta embalatge cinturó i altres categories sub-indústria, en la situació general d'embalatge, el cinturó d'envasament de roba es divideix en dues parts dins i fora i una altra amb la cinta d'embalatge terminal.


Conegut com un dels principals fabricants i proveïdors de la avís paraula atzar impressió peça envasament bossa a la Xina, Kangle plàstics ara us porta productes d'alta qualitat de la fàbrica professional. Si vas a productes de plàstic de qualitat a l'engròs, comprovar la cita amb nosaltres ara, i també s'ofereix el servei personalitzat.

Investigació