HDPE no-trampa segell plana Pack o caixa Liner o cartró Lineron Roll LDPE

Detalls del producte

HDPE no-trampa segellar pack o caixa traçador de línies flat o LDPE rotllo de cartró lineron
Revestiment de polietilè de baixa densitat caixa, perfilador de cartró
Nom d'element: Caixa transatlàntic, caixa-revestiment, fruita bossa, bossa de Poma, Bin Liner, Bin-revestiment, revestiment de cartró, caixa interior bossa, bossa interior de cartró, folre per caixa, folre per contenidor, revestiment de cartró


Avantatge:
1. ideal per a protegir continguts des de pols, brutícia i la humitat
2. mida de mida i disseny, pot amb forats d'aire de sortida segons el seu disseny
3. imprimir el seu propi logotip també està disponible
4. ISO 9001 certificat
5. més de 20 anys experiència de la producció, família propietat fàbrica

Ús:
1. camises de plàstic cartró, també anomenats as'Carton Liners'are utilitzats per productors de fruita i verdura, agricultors, empaquetadors de carn, aviram processadors, peix processadors, a l'engròs carnissers, fabricants d'automòbils, fabricants aeronàutics, plàstics i processat envasat d'aliments a la higiènicament línia la caixa de cartró i assegurar els productes arriben net, fresc, segur i amb el mínim deteriorament.
2. Aquestes camises caixa plàstic es poden en contacte amb aliments, com ara carns i aus. Camises caixa plàstic protegir continguts Caixa de pols, la brutícia i la humitat.
3. Aquestes camises estudiada caixa plàstic estan fets de materials superdurs, medi ambient i tenen una pràctica drawtape tancar i transportar-los.
4. plàstica cartró interior han molt adequat ser utilitzat com embalatge extern per a productes a granel com productes carnis, peces petites, productes en pols, etc.
5. camises de caixa de plàstic estan disponibles en l'àmplia gamma de materials, impressió d'estils, colors, formes i envasats individualment or'bag en rotllo ".


Com mesurar el revestiment?
Mesurar el seu quadre (L x W x D) polzades i utilitzar la següent fórmula per trobar la bossa que s'adapta millor.
Folre L = quadre L + 2 polzades
Revestiment W = W caixa + 2 polzades
Perfilador D = caixa D + ½ (W caixa) + 6 polzades


Conegut com un dels principals fabricants i proveïdors de la hdpe no-trampa segellar pack o caixa traçador de línies flat o cartró lineron ldpe rodar a la Xina, Kangle plàstics ara us porta productes d'alta qualitat de la fàbrica professional. Si vas a productes de plàstic de qualitat a l'engròs, comprovar la cita amb nosaltres ara, i també s'ofereix el servei personalitzat.

Investigació