Casa > Sobre nosaltres

1. Informació breu

WEIFANG KANGLE PLASTICS CO., LTD es va establir el 1998, que està especialitzada en la fabricació de diversos tipus de bosses de plàstic, com ara bossa de paperera, bossa de menjar, bosses de correu, bossa de compres Samarreta, bossa de caritat, bossa de residus de mascotes, bossa de bolquers per a nadons, PE davantal

Amb més de 15 anys de fabricació de bosses de plàstic, som el fabricant de bosses de plàstic més competitiu i d'alta qualitat a la Xina. Estem molt familiaritzats amb el mercat de la UE i el mercat americà, com el mercat de sopars TESCO, CARREFOUR, SAINSBURY, WOOLWORTHS i han estat subministrant als fabricants de liners més grans als Estats Units i al Regne Unit durant els últims 15 anys, amb articles que prefereixen no fabricar-se. Podem subministrar bosses de plàstic i contenidors de papereres ja sigui a la vostra marca, impreses segons la vostra obra d'art o els clients dissenyats a mida, i estem totalment familiaritzats amb la qualitat del client i les expectatives d'embalatge.

Estem ubicats a la ciutat de Weifang de la província de Shandong de la Xina. La nostra capacitat de producció anual és de més de 12.000 tones mètriques. Tenim certificats ISO i BRC i també hem superat l'auditoria de fàbrica de SEDEX, BSCI. Us convidem a visitar, auditar i inspeccionar la nostra fàbrica.
Basant-nos en "Productes de qualitat, servei excel·lent, preus competitius i entrega immediata", li garantim que rebrà productes professionals de millor qualitat, preu competitiu i bon servei de vendes.

Donem una calorosa benvinguda a tots els amics que es posin en contacte amb nosaltres i esperem sincerament que tots dos puguem tenir un futur molt més brillant junts.

2. El nostre producte
Els nostres productes inclouen els següents:
Samarreta d'escombriaire, bosses d'alimentació, bossa de samarretes, bossa de caritat, bossa de residus de mascotes, bossa de bolquers per a nadons, davantera PE, guant de PE, bossa de roba, liner de caixes, fulla deli, etc.

3. Flux de producte

4. El nostre certificat
Sempre considerem que tot l'èxit de la nostra empresa està directament relacionat amb la qualitat dels productes que oferim. Completen els requisits de màxima qualitat, tal com es disposa a les directrius ISO9001, BRC, SGS i el nostre estricte sistema de control de qualitat, hem passat l'auditoria de fàbrica BSCI, SEDEX, SGS.

5.Cooperation Partner
Tesco, Carrefour, Interplast, Helix, Fastenal

6. Equips de proves

Caiguda de la prova parcial Test de tenstil
Detector de metalls

7. Control de la qualitat
Com que tenim certificat ISO9001 i BRC, hem establert el sistema de control de qualitat complet.

1) Control de qualitat de matèria primera i accessoris
No hi ha instruments per revisar la matèria primera, només per la certificació dels proveïdors. Fer les mostres del nou material i provar les mostres per comparar el resultat de la prova amb l'informe anterior. Estarà bé al magatzem si els resultats dins de la tolerància, aleatoris comprovant l'accessori per mantenir els productes defectuosos del magatzem.

2) Avaluació de la comanda
Quan rebem les comandes noves (nous productes en lloc d'ordres de repetició), si teniu les mostres del comprador, proveu la qualitat a la nostra sala de proves i feu el registre i també torneu a fer el comptador per tornar a comprovar el registre de proves dels clients. A continuació, envieu les mostres de comptador per a la confirmació. Al mateix temps, fent que la fórmula de barreja de materials, processament tècnic en arxiu. La producció massiva segons el nostre registre tècnic després de les mostres confirmades.

3) La barreja de materials
El departament de producció mostrarà al taller la fórmula de barreja de materials basada en el fitxer tècnic. L'OA realitzarà una comprovació aleatòria corresponent.

4) Procés de bufat de pel·lícules
Comprovació de si mateix: l'operador controlarà l'amplada del film i el pes net per metre, garantint així la mida i el gruix correctes.
B.QA comprovar la qualitat cinematogràfica cada 2 hores. I ompli les dades de verificació en forma de registre. En aquest formulari, l'especificació de detall, incloent l'ample de la borsa, la longitud, el pes net, així com la tolerància. QA també ha de comprovar el problema de la clau de la fallida dels reductors de potència ---- la força es divideix per control físic.QA necessita comparar les dades dins de la tolerància o no, en cas contrari, demanarà a l'operador que aturi la màquina i s'ajusti de nou per conèixer l'especiació correcta. Les pel·lícules defectuoses han estat posades a la zona de ferralla.
C. Diferents pel·lícules d'espessor per provar l'impacte de sortida, resistència a la llàgrima, resistència a la tracció a la sala de proves. Com a mínim un canvi d'una vegada provat, els resultats de les proves també registren comentaris al departament pertinent a temps.

5) Control de qualitat dels processos de fabricació de bossa.
Comprovació de si mateix. L'operador ha de tenir el pes net de cada rol per escala electrònica, per garantir el pes net de la bossa. El segell inferior també s'ha verificat automàticament, especialment el rodet de pel·lícula ha canviat. Tot això mitjançant comprovació física.
Comprovació de B.QC. També es fa una comprovació aleatòria del segellat inferior i el pes net, així com altres elements per omplir el registre. Comprovació aleatòria cada 2 hores. Si els resultats superen l'estàndard d'especificació, se li demana a l'operador que deixi la màquina i que s'ajusti fins que sigui correcta i que s'executi amb regularitat. Les bosses defectuoses també s'han aïllat a la zona de ferralla.
C. Diferents bosses de gruix de diferents màquines per provar la verificació de qualitat del segell inferior a la sala de proves. Almenys un canvi una vegada. Els resultats de les proves també registren els comentaris al departament corresponent.

6) Comprovació a l'atzar de productes acabats abans del magatzem.
El pessebre de control de qualitat verificarà aleatòriament tots els productes acabats, si la tolerància supera l'estàndard, serà aïllat i raspat. D'aquesta manera, mantingueu tots els productes acabats defectuosos allunyats del magatzem.

7) Traçabilitat de qualitat
Tenim la traçabilitat no amb 6 dígits a la part inferior de cada caixa exterior. És, respectivament, la data de producció, la màquina no. operador no, i estampat QA no.When es va produir un problema de qualitat, podem rastrejar aquesta bossa amb la traçabilitat no.

8) El règim de proves de la sala de proves
A. Les proves de qualitat de mostra originals del client.
B. Proves de mostres de comptador.
C.Main material de proves de mostres enractades.
D. La tècnica del procés es va canviar, la prova de mostres
E. Proves regulars

Tot a dalt Prova l'impacte del dard de la pel·lícula, la resistència a la llàgrima, la resistència a la tracció i la força del segell inferior almenys una vegada cada torn. Fer que les dades es comparin amb el nivell qualificat i els comentaris al departament de control de qualitat i producció en el temps.